Võiga praetud lillkapsas

Kiiresti valmiv toitev lillkapsatoit, mida saab kerge vaevaga valmistada ka argipäevadel õhtusöögiks. Maitseb ka lastele.




KOOSTISAINED

keskmise suurusega lillkapsas
100 g võid
0.7 – 1 l vett
soola




VALMISTUSJUHEND

1. Puhasta lillkapsas ja lõika õisikud pannile.

2. Lisa vesi. Hauta kaanega kaetud pannil kuni lillkapsad on poolpehmed. Jälgi, et vesi hautamise ajal pannil otsa ei saaks, vajadusel lisa juurde. Ära hauta lillakapsaid liialt pehmeks, muidu muutub toit hiljem pudruks.

3. Kui lillkapsad on poolpehmed, kalla pannilt üleliigne vesi.

4. Lisa tükeldatud külm või. Prae lillkapsaid võis kuni vedelik on pannilt kadunud. Maitsesta soolaga.

Serveeri lihapallide või viineritega.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Unenäo seletus


Numeroloogia kalender


Kõige olulisem karma sünnitabeli ja nimetabeli järgi


Päikesepüüdja: elu puu (2 tk)


Nõude komplekt lastele (7-osaline) - Villeroy & Boch


Kristallipuu: roosa kvarts


LED küünlad (3 tk)


Päikeseprillid meestele: Julbo Trip (Cat. 3)


Barbie nukk (HBX95)


Kaelakee ja kõrvarõnmgad


Kõrvarõngad mageveepärlitega


Skulptuur: elevandid

Seotud postitused